معرفی بهترین نرمافزارهای تدوین ویدیو در حال استفاده در جهان
- آموزش رایگان, معرفی و بررسی نرم افزار
- [reading_time]
سلام دوستای خوبم، امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه و روزگار مطابق دلتون جلو بره. ما دوباره برگشتیم با یه مقاله دیگه از ریکومگ، مرسی که ما رو شریک لحظات یادگیریتون میکنین. تو این سری از مقالمون قصد داریم درباره بهترین نرمافزارهای تدوین ویدیو صحبت کنیم.
میدونیم خیلی از شما به کار تدوین ویدیو علاقمند هستین و همیشه این سوال گوشه ذهنتون جا خوش کرده بود که چه نرمافزارهایی برای ادیت و تدوین ویدیو مناسب هستن. پس خیلی معطلتون نمیذاریم و مستقیم میریم سر اصل مطلب.
تدوین یا ادیت ویدیو یعنی چی؟
تدوین یا ادیت ویدیو یه اصطلاح هست که برای بهبود و تغییر کیفیت ویدیوها استفاده میشه. در واقع ما با امکاناتی که نرمافزارهای تدوین در اختیارمون قرار میده، میتونیم یه ویدیو رو به دلخواهترین حالت ممکن تبدیل کنیم. ما به کمک نرمافزارهای ادیت میتونیم گرافیک یه ویدیو رو به حالتی تغییر بدیم که از دید بیننده خیلی خیلی تاثیرگذار بنظر بیاد.
نرمافزارهای تدوین امکانات و تنظیمات زیادی در اختیار ما قرار میدن تا به کمک اونها بتونیم ویدیو رو جوری ویرایش کنیم تا مشابه دنیای واقعی در بیاد و مطابق با سلیقه و هنر کاربر ارائه بشه. تو قسمت پایین میخوایم شما رو با بهترین نرمافزارهای تدوین ویدیو آشنا کنیم تا توی کارهاتون از اونا کمک بگیرین، پس همراهمون باشین تا با این نرمافزارها آشنا بشین.
معرفی بهترین نرمافزارهای تدوین ویدیو
خیلی از افرادی که به کار تدوین و ادیت ویدیو علاقمند هستن، همیشه خواستن تا به طور کامل با نرمافزارهای اون آشنا بشن و کار با تک تکشون رو یاد بگیرن. توی دنیای دیجیتال نرمافزارهای زیادی برای ویرایش ویدیو وجود داره؛ اما ما تو این مقاله میخوایم بهترینهاش رو بهتون معرفی کنیم.
Adobe Premiere Pro
ادوبی پریمیر یه نرمافزار حرفهای برای تدوین ویدیو هست که در سال ۱۹۹۱ ساخته و در سال ۲۰۰۳ به عنوان جانشین Adobe Premiere معرفی شد. در واقع این نرمافزار به صورت اختصاصی برای ادیت ویدیو استفاده میشه که کلی امکانات و تنظیمات مختلف داره که باهاشون میشه کارای خلاقانه زیادی انجام داد.
این نرمافزار روی ویندوزهای ۷ به بعد قابل اجرا هست و نسخههای سازگار با سیستم عامل مک هم ارائه داده. با کمک ادوبی پریمیر میشه فیلمها رو با کیفیت بسیار بالایی ویرایش کرد؛ همین موضوع موجب شده تا این برنامه تو صنعت فیلمسازی بسیار پرکاربرد باشه. توی این نرمافزار ادیت ویدیو با وضوح یا رزولوشن ۱۰۲۴۰ در ۸۱۹۲ قابل انجام هست و با نصب هر پلاگین دلخواه میشه کار با این نرمافزار رو آسونتر و سریعتر کرد.
Final Cut Pro
این نرمافزار در سال ۲۰۱۱ منتشر شد و در حال حاضر توسط شرکت Apple Inc نگهداری میشه. این نرمافزار قابل اجرا روی سیستم عاملهای ویندوز و مک هست. در واقع این نرمافزار یکی از ابزارهای پرطرفدار در بین تدوینگرا هست که برای ادیت و ویرایش ویدیو استفاده میشه.
Final Cut Pro X ویژگی و امکانات زیادی داره که یکی از اونها جدول زمانی مغناطیسی هست که این جدول به کاربر اجازه میده تا بدون هیچ مشکلی به کلیپهای ویدیوی قبلی که ساخته دسترسی پیدا کنه. همچنین کار با ترکهای مختلف تصویر و صوت در یه فریم از این نرمافزار بسیار آسون هست؛ چون با کمک یه نوار زمانی ترکهای صوت و تصویر رو به صورت خودکار با هم نمایش میده.
Adobe Premiere Elements
این نرمافزار یکی دیگه از ابزارها برای ویرایش ویدیو هست که در سال ۲۰۰۴ منتشر شد و روی سیستم عاملهای ویندوز و مک قابل اجرا هست. تنظیمات نرمافزار Adobe Premiere Elements به زبانهای زیادی مثل فرانسوی، انگلیسی، آلمانی، ایتالیایی، ژاپنی و خیلی دیگه از زبانها قابل نمایش هست.
آموزش پیشنهادی ریکولی: قانون سه گانه تدوین ویدیو
این نرمافزار ویژگیهای منحصر به فرد زیادی داره که موجب میشه تا به صورت نامحدود توانایی مدیریت کلیپهای ویدیویی و آهنگهای صوتی زیادی رو داشته باشه. ادوبی پریمیر المنت با فریمهای زیادی کار میکنه و پلاگینهای زیادی رو داخل خودش پوشش میده و همین موضوع باعث شده تا توی دنیای تدوین و ویرایش ویدیو خیلی معروف باشه.
Adobe Premiere Rush
این نرمافزار یکی دیگه از ابزارهای پرطرفدار برای تدوین ویدیو هست که روی سیستم عاملهای ویندوز و مک قابل اجرا هست. نرم افزار Adobe Premiere Rush با تنظیمات و امکاناتی که ارائه میده کمک میکنه تا ادیت ویدیو با سرعت بالایی انجام بشه و به دلیل متصل بودن به فضای ابری، قابلیت اشتراک با هر فردی رو داره. ویژگیهای این نرمافزار انقدر زیاد هست که برای شناخت اونها باید با تمام بخشهای این برنامه به صورت دقیق کار کنین تا به تسلط لازم برسین.
پیشنهاد ریکولی برای کار با نرمافزارهای تدوین ویدیو
خب تا اینجای کار ۴ تا از بهترین نرمافزارهای تدوین ویدیو رو بهتون معرفی کردیم؛ اما جواب این سوال که کدوم از این نرمافزارها برای شما مناسب هست رو باید خودتون پیدا کنین. چون همه این نرمافزارها ویژگی، امکانات و تنظیمات تاثیرگذاری دارن که برای آشنایی با هر کدوم از اونها باید زمان زیادی رو صرف کنین.
البته فراموش نکنین که تسلط کافی برای کار با هر نرمافزاری نیازمند صرف وقت و تلاش زیاد هست؛ پس خواهش میکنیم اول کار ناامید نشین. همه نرمافزارهای معرفی شده محیط راحتی دارن که موجب میشه تا کار با تک تکشون خیلی آسون باشه، پس با صرف یه زمان کوتاه میتونین یکی از اونها رو برای کار دائمی خودتون انتخاب کنین. مرسی که مثل همیشه کنار ریکمگ بودین، منتظر نظراتتون توی بخش کامنت هستیم.