معرفی ۵ تا از بهترین برنامههای رایگان Adobe
- معرفی و بررسی نرم افزار
- [reading_time]
سلام بچهها امیداریم حال تک تکتون عالی باشه و تا امروز لحظههای مثبتی رو گذرونده باشین؛ ما برگشتیم با یه مقاله دیگه از ریکومگ. تو این سری از مقالمون میخوایم ۵تا از بهترین برنامههای رایگان Adobe رو بهتون معرفی کنیم، پس همراهمون باشین.
قطعا همه شما میدونین که شرکت Adobe تو زمینه تولید برنامههای طراحی دیجیتال فعالیت داره و همه نرمافزارهای این شرکت مورد تایید استاندارد صنعتی هست. بعضی از نرمافزارهای این شرکت پولی و بعضیهای دیگه رایگان هستن. توی این مطلب میخوایم ۵تا از برترین برنامههای رایگان ادوبی رو بهتون معرفی کنیم که خوشبختانه همشون رایگان هستن و کیفیت بالایی دارن.
Adobe یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای نرمافزار کامپیوتری هست که هم راستا با پیشرفت فناوری وب و طراحی دیجیتال حرکت میکنه. این شرکت اخیرا چندتا اپلیکیشن و برنامه به صورت رایگان منتشر کرده که یکی از این نرمافزارهای رایگان کمتر شناخته شده Adobe Scan هست که به صورت خودکار، اسناد و کارتهای ویزیت رو با دوربین گوشی تشخیص میده. درسته که برترین محصول شرکت Adobe یعنی Creative Cloud رایگان نیست.
اما هنوز هم میشه بیشتر ویژگیهای این محصول رو از طریق بقیه نرمافزارهای ادوبی دریافت کرد. خب دیگه بیشتر از این شما رو معطل نمیذاریم و میریم سراغ معرفی این ۵ نرمافزار رایگان Adobe.
۱-Adobe Photoshop Camera(Android و IOS): کلی فیلتر زنده و پیشنهادهای خاص هوش مصنوعی برای ویرایش عکس
برنامه Adobe Photoshop Camera یکی از بهترین برنامههای رایگان Adobe هستش و یه روش کاملا جدید برای عکس گرفتن معرفی کرده که به کمک اون میتونین کلی عکس جذاب ثبت کنین. تو حالت عادی شما یه عکس میگیرین بعد برای بهتر شدن عکستون یسری فیلتر به اون اعمال میکنین. اما برنامه Adobe Photoshop Camera یه دوربین به اندازه کافی هوشمند داره که از همون اول عکاسی یسری فیلتر روی عکسهای شما اعمال میکنه و پیش نمایشهای زنده رو قبل از فشار دادن دکمه شاتر بهتون نشون میده.
در واقع همه این چیزا به خاطر وجود نرمافزار اختصاصی هوش مصنوعی(AI) به نام Adobe Sensei هست. نرمافزار Adobe Sensi میتونه صحنههای عکس رو از دوربین شما تشخیص بده و خیلی سریع بهترین تنظیمات رو برای عکس شما پیادهسازی کنه؛ البته که برای دیدن این تغییرات باید به اینترنت متصل باشین. ترکیب دوتا نرمافزار سنسی و دوربین فتوشاپ باعث میشه تا موقع عکس گرفتن ویژگیهای جالبی به کمک هوش مصنوعی به عکسهای شما اضافه بشه.
نرمافزار هوش مصنوعی Adobe Sensi انقدر قدرتمند هست که میتونه پس زمینه عکسهای شما رو تغییر بده، یسری اشیاء رو به صورت یکپارچه به عکستون اضافه کنه، آینهها یا شبیهسازیهایی از یه فرد تو تصویر شما ایجاد کنه و کلی کارای هیجانانگیز دیگه رو عکسهاتون انجام بده. Adobe Photoshop Camera یکی از کاربردیترین ویرایشگرهای عکس هست که شرکت Adobe به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده.
۲-Adobe Lightroom (Android و IOS): ویرایش دقیق عکس با آموزشهای رایگان
احتمالا برای خیلی از شماها این سوال پیش اومده که آدمای مشهور و اینفلوئنسرهای رسانههای اجتماعی چجوری عکس خودشون رو ویرایش میکنن که انقدر عالی بنظر میرسه؟ در جواب این سوال باید بگیم که برنامه Adobe Lightroom اینجاست تا به شما ویرایش با کیفیت عکسها رو آموزش بده.
در واقع Adobe Lightroom بهترین برنامه رایگان شرکت ادوبی هست که با تغییر نور، سایهها و جزئیات ریز عکسهای شما کمک میکنه تا ظاهر عکسهاتون خاص و باکیفیتتر بنظر برسه. نسخه دسکتاپ این نرمافزار پولی هست و برای افراد حرفهای ارائه شده؛ اما ورژن موبایل لایت روم کاملا رایگان هست و برای استفاده عموم افراد ارائه شده. Adobe برنامه Lightroom رو با آموزش رایگان در اختیار کاربرها قرار داده.
پس شما با رفتن به بخش Learn لایت روم میتونین از راهنمای گام به گام اون برای کاربرهای مبتدی، متوسط و پیشرفته استفاده کنین. این راهنما اصول اولیه ویرایش عکس رو به شما آموزش میده و شما رو به یه سطح تخصصی میرسونه که حتی فکرش رو هم نمیکنین. علاوه بر این همه راهنماییها تعاملی هستن، پس شما موقع یادگیری آموزشها میتونین طبق هر دستور بیاین عکس خودتون رو تو حین یادگیری ویرایش کنین.
برای استفاده از یسری ویژگیهای خاص Adobe Lightroom مثل حذف یه شی از تو عکس، ویرایش تصاویر RAW و بعضی تنظیمات پیشرفته روی عکسها میتونین با پرداخت هزینه از این تنظیمات خاص استفاده کنین.
۳-Photoshop Mix (Android و IOS): کار با لایهها روی صفحه نمایش لمسی
شرکت Adobe دوتا برنامه قدرتمند به نام Photoshop Touch و Photoshop Express داره که اونها هم جزو بهترین برنامههای رایگان Adobe هستن که البته یکم کار کردن با این دوتا ابزار سخت هست. همین موضوع باعث شد تا ادوبی تصمیم بگیره روی یه برنامه دیگه به نام Photoshop Mix کار کنه؛ جوری که دوتا برنامه قبلی تقریبا نادیده گرفته بشن؛ البته نباید فراموش کنین که فتوشاپ میکس بیشتر برای افراد مبتدی توصیه میشه.
Photoshop Mix بیشتر رو بازی با لایهها تمرکز کرده که یه موضوع مهم و ضروری تو ویرایش تصاویر به حساب میاد. در واقع شما با فتوشاپ میکس میتونین ۵ تا لایه رو برای ایجاد تصاویر پیچیده ترکیب کنین، کدری رو با حالتهای ترکیبی کنترل کنین و چند تا فیلتر رو چندین لایه اعمال کنین.
Adobe نرمافزارهای قدرتمند زیادی برای ویرایش تصاویر تو حالت دسکتاپ داره که همین موضوع باعث شده تا سر ورژن موبایل همیشه بیکلاه بمونه. اما حالا برنامه Photoshop Mix تونسته تبدیل به یه ابزار رایگان و قدرتمند برای گوشیهای هوشمند بشه و به کسایی که عاشق عکاسی با موبایل هستن کمک کنه تا بهترین تغییرات رو تو عکسهاشون اعمال کنن.
اگه به ساخت موسیقی علاقه دارید مقاله معرفی ۵ برنامه ساخت موسیقی برای ویندوز رو بخونید!
۴-Adobe Acrobat Reader (همه پلتفرمها): فایلهای PDF رو به صورت رایگان امضا و برجسته میکنه
Adobe Acrobat Reader به عنوان پدربزرگ ابزارهای PDF خون مطرح میشه. خیلی از کاربرا عادت دارن Adobe Acrobat رو به عنوان یه برنامه پیچیده در نظر بگیرن که موقع اشتراکگذاری کاربر رو آزار میده؛ اما باید بگیم که اصلا اینطور نیست.
توی چند سال اخیر Adobe Acrobat Reader به یه برنامه کاربردی برای دسکتاپ موبایل تبدیل شده و باعث شده تا ابزارهای ضروری PDF رایگان بشن. این روزها که بیشتر شماها نیاز به امضای دیجیتال سند PDF دارین؛ باید به جای سرچ بین نرمافزارهایی که اصلا اونها رو نمیشناسین، سراغ Adobe Acrobat Reader برین.
این برنامه کاملا رایگان و کار با اون خیلی آسون هست. در واقع روش کار اینجوریه که میتونین تصویر امضای خودتون رو توی این برنامه آپلود کنین، تصویر رو با موس یا انگشت خودتون روی صفحه لمسی بکشین و فونتی که با امضای شما مطابقت داره رو برای تایپ کردن بقیه جزئیات انتخاب کنین.
همچنین از Adobe Acrobat Reader میتونین برای برجسته کردن فایلهای PDF و اضافه کردن حاشیه نویسی، به صورت کاملا رایگان و ساده استفاده کنین. تحقیقات نشون داده برنامه Adobe Acrobat Reader انقدر برای کاربرها خوب بوده که به عنوان بهترین برنامه PDF رایگان تو موبایل معرفی شده.
۵-Adobe Color(Web): طرحهای رنگی منطبق رو تو یه لحظه پیدا میکنه
تئوری رنگ معمولا یکی از موضوعات سخت و پیچیده توی گرافیک در نظر گرفته میشه. حتی اگه شما رنگهای مکمل اصلی رو درک کنین، تشخیص رنگهای سه گانه، سایهها و رنگهای مشابه کار نسبتا سختی هست و این کار فقط با برنامه Adobe Color خیلی راحت انجام میشه.
این برنامه Adobe به شما کمک میکنه تا با آپلود تصویرتون، رنگهای اصلی اون رو شناسایی کنین و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنین. در نهایت براساس رنگ انتخابی شما، Adobe Color طرحهای مکمل، ترکیبی، مشابه، تک رنگ یا سه رنگ رو براساس رنگ انتخابی شما پیدا میکنه.
با کلیک روی بخش Hands میتونین طرح رنگی این برنامه رو بروزرسانی کنین، رنگهای هگز و نسبتهای RGB رو بررسی کنین و اگه نیاز به الهام گرفتن دارین روی Explore کلیک کنین تا یسری از تمهای رنگی اخیر که توسط سایر کاربرها انتخاب شده رو ببینین.
حرف آخر ریکومگ
خب تا اینجای کار ۵تا از بهترین برنامههای رایگان Adobe رو بهتون معرفی کردیم که هر کدوم ویژگیها و کاربردهای مختلفی دارن. برنامههای شرکت Adobe سابقه خیلی طولانی تو ساخت محصولات حرفهای دارن و همین موضوع باعث میشه تا خیلی از کاربرها حاضر بشن تا هزینههای بالایی برای برنامههای Adobe پرداخت کنن.
اما همیشه مجبور نیستین پولی رو که به سختی در میان رو انقدر راحت خرج کنین؛ به خصوص اگه هنوز تو یسری از حوزهها حرفهای نشدین، میتونین از برنامههای رایگان استفاده کنین. درسته برنامههای Adobe خیلی قدرتمند هستن؛ اما خوشبختانه جایگزینهای رایگان زیادی برای Illustrator، Lightroom، Photoshop و برنامههای دیگه Adobe Creative Cloud وجود داره که در صورت نیاز میتونین از اونها استفاده کنین.
مرسی که مثل همیشه با ریکمگ همراه بودین؛ منتظر نظرات و سوالاتون تو بخش کامنت هستیم. راستی اگه برنامههای رایگان خوبی میشناسین، خوشحال میشیم تو بخش کامنت با ما در میون بذارین.