5 نکته ساده ولی مهم برای یک فیلم برداری حرفه ای | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

تاثیر فیلم برداری حرفه ای روی بازدهی یک ویدئو

سلام به همه دوستان همراه ریکولی، تا حالا شده به تاثیر یک فیلم برداری حرفه ای روی ویدئو های خودتون فکر کنید؟ یعنی مثلا با رعایت چند تا نکته و اصل خیلی ساده ویدئوهایی ضبط کنید که کیفیت خروجی رو بالا ببره؟ بله، واقعا میشه با رعایت یک سری نکات موقع فیلم برداری ویدئوهایی ضبط کرد که تاثیر گذاری و از نظر ضبط سطح بالاتری داشته باشن. پس حتما تا آخر این مطلب همراه ما باشید با چند تا نکته مهم و کاربردی یاد بگیریم که کیفیت کارمون رو موقع فیلم برداری ببریم بالا.

چطور حرفه ای فیلم برداری کنیم؟

ببینید دوستان، فیلم برداری حرفه ای نیاز به دوتا رکن اصلی داره. رکن اول تخصصه که ما باید اصول این کار رو بلد باشیم و نکات یک فیلم برداری حرفه ای رو بدونیم. بعد از داشتن تخصص چیزی که نیازه ابزار های حرفه ای برای ضبط یک ویدئوی حرفه ایه.

پس شما اگر تخصص نداشته باشید نمیتونید از ابزار حرفه ای این کار به درستی استفاده کنید. و اگر تخصص داشته باشید و ابزار درست و حسابی نداشته باشید باز یه جای کار میلنگه. توصیه میکنم اگر قصد فیلم برداری حرفه ای برای پروژه های خودتون دارید یا پروژه ای بهتون پیشنهاد شده قبلش کارو به شکل کامل و اصولی یاد بگیرید و بعدش با ابزاری برید سر پروژه که بتونید بهترین کارو به کارفرمای خودتون ارائه بدین.

ساده ترین روش های فیلم برداری حرفه ای | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

چند نکته مهم فیلم برداری حرفه ای

خوب حالا میخوام چند تا نکته بهتون بگم که دونستن این نکات تخصصی و بکار گیری ابزار حرفه ای میتونه خیلی بهتون کمک کنه تا بهترین ویدئوهارو ضبط کنید.

  • ازدوربین استفاده کنید نه موبایل

همونطور که میدونید تولید محتوای ویدئویی روز به روز داره بیشتر میشه که همین مسئله باعث شده خیلی از دوستان شروع کنن به کار تولید محتوا با دوربین موبایل شخصی شون. ببینید، من نمیگم کلا با دوربین موبایل کار نکنید ولی اگر قصد دارید محتوای حرفه ای بسازید این نکنه ای بود که باید بهتون میگفتم. استفاده از دوربین های حرفه ای مخصوصا دوربین های DSLR همون نکته ایه که باعث میشه خروجی کار شما به شدت بهتر بشه. پس اگه داری با موبایل فیلم برداری میکنی سعی کن زودتر بری سمت استفاده از دوربین.

مقاله پیشنهادی ریکولی: منحنی لگ گاما چیست؟

  • نور پردازی رو جدی بگیر

ببین رفیق درسته که موقع تدوین میشه نور و رنگ رو اصلاح کرد. اما نکته ای که وجود داره اینکه که اگه موقع فیلم برداری نور پردازی درست نباشه و اشتباه انجام بشه تقریبا اصلاح نور و رنگ فایده ای نداره. حالا به این فکر کن که با یه نورپردازی ساده میتونی هم ویدئوی خیلی بهتری ضبط کنی هم تو تدوین خیلی خیلی جلو میفتی. برای این کار هم میتونی هم از نور طبیعی بهره بگیری هم از تجهیزات نورپردازی استفاده کنی.

نکات کاربردی فیلم برداری حرفه ای | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

  • لرزش ممنوع

نکته دیگه ای که باید بهش اشاره کنم اینه که وجود لرزش تو ویدئوهایی که ما ضبطشون میکنیم میتونه نشون دهنده عدم تخصص ما باشه. کلا ویدئویی که لرزش داشته باشه معلومه فیلم بردار حرفه ای و ماهری نداشته. پس تا میتونید کاری انجام بدید که ویدئوهای بدون لرزشی ضبط کنید و بهترین کار استفاده از پایه های دوربین و نگهدارنده هاییه که باعث میشه دوربین موقع ضبط ویدئو تکون نخوره.

  • خلاق باش

یه فیلم بردار حرفه ای باید خلاقیت داشته باشه. یعنی جذا از تجهیزات و تخصصی که داره بتونه چاشنی خلاقیت هم با کارش ترکیب کنه و در سکانس ها و لحظات مختلف ویدئو از زاویه ها و قسمت هایی فیلم بگیره که کس دیگه ای نتونه اون کارو انجام بده. درسته که خلاقیت تو هر کاری میتونه معجزه کنه ولی فیلم برداری چون کار ضبط و ثبت لحظاته خیلی بیشتر این موضوع رو به ما نشون میده. بخاطر همین صحنه هایی هستن که شاید هیچ وقت نشه دوبار ضبطشون کرد و مثل بار اول بشن.

  • با تدوینگر هماهنگ باش

اگر دوست داری خروجی نهایی کار بهترین چیزی باشه که ممکنه باید با تدوینگر یا کسی که ایده تولید یک ویدئو رو داده تا تو ضبطش کنی هماهنگ باشی. یعنی به حرفای اونم گوش بدی که چطور میخواد از این ویدئو ها استفاده کنه. اون موقع میتونی به بهترین شکل ممکن کارو ضبط کنی و تدوینگر و کسی که بعد از تو میخواد روی ویدئو کار کنه خیلی راضی تره. پس سعی کن هر پروژه ای که داشتی اگر ممکن بود یه صحبت ریز با تدوینگر یا مخصوصا کارگردان پروژه داشته باشی که بتونی بهترین ویدئو رو براش ضبط کنی.

آموزش فیلم برداری حرفه ای | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

این پنج نکته شاید خیلی ساده باشه و در نگاه اول بگیم اینا دیگه کاری نداشت و هرکسی بلده. ولی همین نکات ریز هستن که وقتی کنار هم جمع بشن یه کار با کیفیت و خفن رو میسازن. توصیه میکنم حتما تو پروژه های فیلم برداری که داری این نکات رو جدی بگیر که بعدش خودت متوجه تغییر تو نتیجه کار خواهی شد.

دوستان عزیزم من سعی کردم در کمترین زمان ممکن پنج نکته خوب برای یک فیلم برداری حرفه ای به شما منتقل کنم. اما میدونم نکات خیلی زیاد دیگه ای هم هست که در این مطلب نمیشه به همشون اشاره کرد چون از ظرفیت این مقاله خارجه. پس دوست دارم شما هم در کامنت ها نکاتی که به ذهنتون میرسه برامون بنویسید و اگر سوالی دارید با ما در میون بذارید که در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان هستیم. ممنون از همراهی تون.

جستجو کردن

محصولات پرطرفدار