چقدر از کاربردهای فتوشاپ خبر دارید و از این کاربردها استفاده کردید؟
- آموزش رایگان, عکاسی و ادیت, معرفی و بررسی نرم افزار
- [reading_time]
سلام بچهها، امیدوارم اوضاع روحی و جسمی همتون خوب باشه و تا الان بهترینها براتون اتفاق افتاده باشه. ما اومدیم با یه مقاله دیگه از ریکمگ. خب موضوع امروز مقاله ما درباره کاربردهای فتوشاپ هست. همه ما میدونیم که فتوشاپ یکی از نرمافزارهای پرطرفدار و کار راه انداز برای ادیت عکس هست.
این نرمافزار به خاطر مزایای زیاد، انعطافپذیری بالا، دقت و امکاناتی که به کاربرهاش ارائه میده، بین گرافیستها خیلی خیلی طرفدار داره. برای کار با این نرمافزار دوتا چیز لازمه، اولی دانش اولیه برای کار با ابزارهاش و دومی یکم خلاقیت و ذوق هنری.
در واقع با داشتن این دوتا ویژگی میتونین تصاویر خاص و هنری طراحی کنین که مورد استقبال خیلی از کارفرماها قرار بگیره. احتمالا خیلی از شماها که دارین این مقاله رو میخونین با نرمافزار فتوشاپ به تازگی آشنا شدین یا سابقه کمی تو کار با اون دارین؛ ما تو این مقاله قصد داریم درباره موارد استفاده از فتوشاپ حرف بزنیم، پس مثل همیشه باهامون همراه باشین.
کاربردهای نرمافزار فتوشاپ
خیلی از افراد تازه وارد از کاربردهای برنامه فتوشاپ اطلاع ندارن و نمیدونن با یاد گرفتن این نرمافزار تو چه مواردی میتونن از اون استفاده کنن و به درآمد برسن. ما تو این بخش از مقالمون قصد داریم تمامی موارد استفاده از فتوشاپ رو براتون لیست کنیم تا بدونین وقتی تو کار با اون به مهارت رسیدین تو چه زمینههایی میتونین ازش استفاده کنین؛ پس بریم سراغ اصل مطلب.
نوشتن روی عکس
فتوشاپ یه ابزار عالی برای نوشتن متن بر روی عکسهاست. اگر شما یه طراح هستین که دارین یه عکس دیجیتال یا اسکن شده برای پروژه وبسایت، بروشور، کتاب یا بستهبندی آماده میکنین، اولین چیزی که باید سراغش برین فتوشاپ هست. در واقع با کمک ابزارهای فتوشاپ میشه کارهای زیر رو انجام بدین.
- رنگ مناسب عکستون رو تنظیم کنین.
- بخشی از عکس مثل لکه یا پارگی رو پاک کنین.
- با انتخاب یه فرمت مناسب برای عکس و کاهش اندازه فایل، عکسها رو بهینه کنین.
- عکسها رو با فرمتهای مختلف ذخیره کنین.
- اندازه عکسها رو تغییر بدین.
- عکسها رو برش بدین.
طراحی وب سایت
فتوشاپ یکی از محبوبترین ابزارها برای طراحای وب سایت هست. درسته که این نرمافزار برای کدنویسی وبسایتها طراحی نشده؛ اما تو انجام خیلی از کارها به طراحای وب سایت کمک میکنه. یه طراح وب سایت با کمک فتوشاپ میتونه کارهای زیر رو انجام بده.
- نسخهها و فرمتهای مختلفی از یه عکس رو تولید کنه.
- بخشی از اجزای سایت مثل دکمهها یا پس زمینه رو طراحی کنه.
- گرافیک وب سایت رو به چند تصویر تقسیم کنه و به کمک فتوشاپ اونها رو طراحی کنه.
طراحی کارت
طراحی کارت ویزیت، پوستر، کارت پستال و بروشور یکی از کاربردهای اصلی نرمافزار فتوشاپ هست که ابزارهای مفیدی برای هر کدام از موارد داره. همچنین با کمک این برنامه به راحتی میشه رو عکسها اطلاعات مورد نظرمون رو یادداشت کنیم.
طراحی گرافیکهای خاص
شرکت Adobe زمان زیادی صرف ساخت ابزارها و رابط کاربری فتوشاپ کرده و توی هر نسخه اونها رو بهبود داده. فتوشاپ امکاناتی داره که به کمک اونها میشه رنگهای سفارشی ایجاد کرد و افکتهایی مثل سایه توی عکسها به وجود آورد. در واقع با این نرمافزار میشه گرافیکهای خاص و جدیدی طراحی کرد.
الگو و سبک بافت
به کمک فتوشاپ میشه یه الگو و سبک خاص تو عکسها ایجاد کرد. برای این کار باید اندازه عکس رو بیشتر از ۳۰۰۰ پیکسل بزرگ کنین و الگوی هر عکس رو براساس یه تفکر خلاقانه تغییر بدین. تغییر الگو و سبک عکسها موجب میشه از دید کاربر همه چیز جذاب و فریبنده بنظر برسه.
بیشتر بیاموزید: آموزش شفاف کردن عکس با فتوشاپ
رسانه اجتماعی
طراحی عکسها تو فتوشاپ این امکان رو فراهم میکنه تا تصاویر در رسانههای اجتماعی خیلی خاص بنظر برسن و موجب جذب کاربر بشن. طراحی عکسهای خلاق و انتشار اونها در رسانههای اجتماعی یکی از کاربردهای اساسی فتوشاپ هست. توی این نرمافزار عکسها با فرمتهای متفاوتی مثل .gif، .jpeg، .png و غیره ذخیره میشن که بسته به نیاز رسانه اجتماعی فرمت مورد نظر انتخاب میشه.
لوگوی برند
فتوشاپ یکی از نرمافزارهای پرطرفدار برای طراحی لوگوی برندهاست. با استفاده از فتوشاپ میشه لوگوی دلخواه یک برند رو طراحی کرد و با امکانات این نرمافزار حجم اون رو کاهش داد، پیکسهای عکس رو افزایش داد و اندازه عکس رو به سایز مورد نظر تغییر داد.
تبلیغات تجاری
بیشتر مواقع تبلیغ تو دنیای دیجیتال با نرمافزار فتوشاپ انجام میشه. چون با کمک این نرمافزار هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین میشه کلی عکسهای تبلیغاتی خلاقانه طراحی کرد.
پیشنهاد ریکولی به دوستانی که میخوان گرافیست بشن
حالا که با انواع کاربردهای نرمافزار فتوشاپ آشنا شدین، قطعا به این موضوع پی بردین که طراحی گرافیک از اون شغلهایی هست که تو زمینههای مختلف براش کار وجود داره. در واقع هر کدوم از ما با توجه به مهارت و علاقمون میتونیم تو یکی از زمینههای بالا مشغول به کار بشیم.
اما نباید فراموش کنیم که تفکر خلاق و آشنایی با ابزارهای فتوشاپ دوتا نیاز اولیه برای تبدیل شدن به یه گرافیست ماهر هست. اگه تا الان به یقین رسیدی که به طراحی گرافیک علاقهمند هستی؛ اما برای ورود به این حوزه هنوز یکم تردید داری، پیشنهاد میکنیم از همین لحظه شروع کن و پرقدرت به سمت گرافیست شدن پیش برو. مثل همیشه منتظر نظرات و سوالاتون توی بخش کامنت هستیم.