در جریان هستین افترافکت چه پلاگین هایی داره؟
- آموزش تدوین, آموزش رایگان, آموزش رایگان افترافکت, معرفی و بررسی نرم افزار
- [reading_time]
سلام بچهها امیدوارم حال تک تکتون عالی باشه و تا امروز کلی پیشرفت کرده باشین. با یه مقاله دیگه از ریکومگ کنارتونیم تا درباره یکی از موضوعات جذاب یعنی پلاگینهای افترافکت صحبت کنیم. همه ما میدونیم که افترافکت یکی از برنامههای محبوب تدوینگرا و انیمیشنکاراست که برای ادیت ویدیو یا انیمیشن ضبط شده استفاده میشه.
افترافکت برنامهای هست که کلی امکانات پیشرفته برای ادیت و تدوین صدا و ویدیو در اختیار کاربرا قرار میده؛ اما چون خیلی نگران راحتی ماها هست، یسری پلاگین در اختیارمون قرار میده تا کارمون بیشتر از قبل راحت بشه و انجام خیلی چیزا برامون سریعتر پیش بره. حدس میزنیم برای خیلیها این سوال پیش اومده که اصلا پلاگین چیه و چه کاربردی داره؟ خب بریم وظیفه پلاگین رو بگیم و انواع اون رو معرفی کنیم؛ پس باهامون همراه باشین.
پلاگین چیه؟
پلاگین یا افزونه به کاربر کمک میکنه تا توی یه محیط سه بعدی به صورت مستقیم با اشیای سه بعدی کار کنه؛ در واقع پلاگینها یسری تنظیمات از پیش تعیین شده هستن که کار با افترافکت رو برای ما راحتتر میکنن و تنظیمات بیشتری رو در اختیار ما میذارن. جالبه بدونین این پلاگینها کمک میکنن تا سطح پروژه ما خیلی پیشرفتهتر بشه و بتونیم ویدیوها و انیمیشنهای جذابتری بسازیم. خب حالا که فهمیدیم پلاگین چیه و چه وظیفهای داره، بریم تا با برترین پلاگینها آشنا بشیم.
معرفی برترین پلاگینهای افترافکت
پلاگین از اون دسته افزونههاست که به ما کمک میکنه تا پروژمون رو شخصیسازی کنیم که این کار باعث افزایش سرعت انجام پروژه و بالا رفتن بازدهی کارمون میشه. فراموش نکنین که استفاده از پلاگینها عملکردهای پیچیده افترافکت رو براتون خیلی سادهتر میکنه. حالا زود بریم سراغ معرفی انواع اونها.
پلاگین PQ FUI Toys2
حقیقت اینه که اسم همه پلاگینهای افترافکت قابل ترجمه نیست، برای همین ممکنه اسمهای عجیب غریب زیادی به چشمتون بخوره. این پلاگین به ما کمک میکنه تا بدون هیچ اتلاف وقتی، گرافیکهای مختلف رابط کاربری رو به پروژمون اضافه کنیم ویکی از کاربردی ترین پلاگین های افترافکت هستش.
در واقع این افزونه از افکتهای متنوعی پشتیبانی میکنه که همشون بر پایه ابزارهای گرافیکی حرکتی هستن. این ابزارها به ما کمک میکنه تا طرحهای خودمون رو ارتقا بدیم. جالبه بدونین این پلاگین باعث میشه تا با اضافه کردن یسری افکت نسبت به شرایط عادی که کارا رو دستی انجام میدادیم، سرعت انجام کارهامون افزایش پیدا کنه.
پلاگین Magic Bullet Red Giant
این افزونه ابزارها و افکتهای رنگآمیزی زیادی داره و به ما کمک میکنه تا رنگها و افکتهای به کار برده تو پروژمون رو تغییر بدیم. این پلاگین برای اون دسته از کاربرایی مفید هست که عاشق ساخت کلیپهای ویدیویی و فیلمهای کوتاه هستن. جالبه بدونین این افزونه تو متعادل کردن رنگ پوست و چهره خیلی تاثیر گذار هست.
پلاگین Particle Builder
این پلاگین به صورت خاص برای کار با افزونه Trapcode طراحی شده که به ما کمک میکنه تا تنظیمات و خصوصیات ذرات موجود در ویدیو و تصاویر رو تغییر بدیم. در واقع به کمک این افزونه میتونیم توی تصویرها و ویدیوهامون ذرات شن، دود، آتیش و جرقه ایجاد کنیم. علاوه بر این برای تغییر تنظیمات خاص ذره مثل رنگ، اندازه و ابعاد هم میشه از این پلاگین کمک گرفت.
پلاگین Saber
به کمک این پلاگین میشه جلوههای مربوط به نور رو توی پروژهها تغییر داد و در واقع این افزونه میتونه نورهای لیزری، نئون، پرتوهای انرژی و انواع دیگه نور رو به ویدیو و انیمیشنها اضافه کنه. در واقع این پلاگین برای تغییر پرتوهای نور و وضوح اونها مورد استفاده قرار میگیره.
پلاگین Boris FX
این افزونه یکی از پرطرفدارترین پلاگینهاست که از سهتا بخش Mocha، Sapphire و Continuum تشکیل شده. بخش Sapphire مثل یه انبار برای بقیه افزونههاست که کارای ویرایش و موشن گرافیک رو انجام میده. بخش Mocha یه موتور ردیابی هست که فیلمها رو با هم ترکیب میکنه. بخش Continuum مربوط به تنظیمات تصاویر و انیمیشنهای دو بعدی و سه بعدی هست.
پلاگین Element 3D v2.2
این پلاگین زمانی استفاده میشه که ما میخوایم تصاویر سه بعدی رو به افترافکت اضافه کنیم و اشیا رو به صورت متحرک نمایش بدیم. البته این افزونه کارای دیگه مثل حالتهای بازتاب و سایه رو هم به تصاویر اضافه میکنه.
پلاگین Plexus 3
این پلاگین به عنوان قویترین افزونه معرفی میشه که خطها و نقاط مختلف رو متحرک میکنه. البته این افزونه میتونه ذرات تصاویر و انیمیشنها رو هم تغییر بده و برای ادیت صدا هم استفاده میشه.
پلاگین Trapcode Form
این افزونه مشابه پلاگین Plexus 3 هست که به کمکش میشه ذرات تصاویر و انیمیشن رو متحرک کرد. این پلاگین کمک میکنه تا جلوههای دوربین سه بعدی و نور رو هم به صورت دقیق تنظیم کنیم.
پلاگین DUIK
این پلاگین برای ایجاد انیمیشن روی شخصیتها و مدلها استفاد میشه، چون افترافکت به تنهایی نمیتونه شخصیتها و مدلها رو متحرک کنه. البته این افزونه برای ایجاد انیمیشن روی حیوانات و پرندهها هم استفاده میشه. در واقع به کمک این پلاگین انیمیشن درست کردن خیلی راحت و سریع انجام میشه.
پیشنهاد ریکولی برای دوستانی که میخوان از پلاگینها استفاده کنن
خب دوستان تو بخشهای بالا یسری از معروفترین پلاگینها رو بهتون معرفی کردیم که برای ساخت انیمیشن و سایر تنظیمات افترافکت استفاده میشن و سرعت و کیفیت پروژه ما رو افزایش میدن. بعضی از این پلاگینها رایگان هستن و بعضی دیگه پولی.
اگر که به نرم افراز افترافکت علاقه دارید مقاله مهارت افترافکت به چه دردی میخوره کاملا مناسب شماست!
البته پیشنهاد ما برای استفاده از این افزونهها اینه که حتما به حافظه کامپیوتر هم دقت کنید چون ممکنه حجم بالایی از حافظه سیستم رو درگیر کنه. پس برای نصب هر کدوم از این پلاگینها به تمام نکات توجه کنین تا بهترین بازدهی رو برای پروژههاتون داشته باشه. مرسی که مثل همیشه با ریکمگ همراه بودین، تو بخش کامنت با ما در ارتباط باشین و سوالاتون رو باهامون در میون بذارین.