کار تدوین ویدئو چه نکات مثبتی و مزایایی برای ما داره | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

۴ دلیل برای اینکه شغل تدوین را حرفه ای بیاموزید

شاید برای شما سوال باشه که چرا به بعضی حرفه ها، به خصوص حرفه های مرتبط با تکنولوژی و علوم کامپیوتر، امروزه اهمیت بیشتری داده میشه و حرفه ی تدوین در چند سال اخیر داخل ایران گسترش بیشتری پیدا کرده و خواهان نسبتا زیادی داره.  در ادامه این مطلب قصد داریم چندتا از عمده ترین دلایل اهمیت یادگیری کار تدوین ویدیو رو بیان کنیم تا بتونیم با دید باز تری، آموزش این حرفه رو شروع کنیم.

یکی از مهم ترین دلایل اهمیت یادگیری تدوین اینه که تو شرایط اقتصادی نه چندان نابسامان فعلی کشور، شغل و حرفه ای که نیاز به داشتن سرمایه اولیه خاصی نداره؛ طلاست! تدوینگری یکی از این شغل هاست که برای این حرفه صرفا نیاز به یک کامپیوتر یا لپ تاپ هست که معمولا توی خونه ها وجود داره. حتی اگه سیستم هم نداشته باشید میتونید برای اشخاصی که درخواست میدن با سیستم خودشون کارتون رو انجام بدید و با درآمدی که بدست میارید، کم کم سیستم هم تهیه بکنید!

اگر که داخل ایران هستین و دوست دارین از تدوین و نرم افزار پریمیر درآمد داشته باشین پادکست سریع ترین راه های کسب درآمد از پریمیر در ایران رو گوش کنید!

تدوینگری، یک حرفه­ ی کم رفت و آمد و بی دردسر!

امروزه بخصوص بعد از فراگیر شدن ویروس کرونا و عواقب خونه نشینی بعد از اون، همه جای دنیا دور کاری و شغل های اینچنینی بیشتر از قبل برای همه جا افتاد و آمار حرفه هایی از این دست، بالاتر رفت. تدوینگری هم شغلیه بی رفت و آمد و غیر حضوری که میتونه مقدار خیلی زیادی از زمان شما رو طول روز ذخیره کنه و اگه به دور کاری و پروژه گرفتن علاقه مند باشید، انتخاب خیلی خوبیه براتون. همچنین میتونید توی دفاتری که نیاز به تدوینگر دارن مشغول بشید و بعد از تایم کاری که منزل خودتون هستید، پروژه های مختلف بگیرید و به همین ترتیب به شکل ترکیبی مشغول به کار باشید.

با یادگیری تدوین ویدئو میتونید یک شغل درست و حسابی برای خودتون دست و پا کنید حتی تو خونه | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

هر زمانی که دوست دارید مشغول به کار باشید!

خوبی دور کاری و حرفه های اینطوری اینه که هر زمانی از شبانه روز که راحت تر هستین و تمرکز دارید میتونید کار انجام بدید و برای تفریح و سفر و برنامه های دیگه زندگیتون، محدودیت چندانی نداشته باشید. در کل با یاد گرفتن تدوین، زمان تو دستتونه و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

تدوین یاد بگیرید و رئیس خودتون باشید!

عمده ترین دلیل پر طرفدار بودن تدوین، اینه که هر زمانی که دوست داشته باشید میتونید برای کارتون برنامه ریزی کنید و کسی هم برای شما تعیین تکلیف نمیکنه به جز خودتون! میتونید آزادانه یا فشرده با توجه به شرایط زندگیتون کار کنید و دستورات شخص دومی در کار نباشه. علت بعدی، مسئله حقوق و درآمد حرفه تدوینه.

شما با گدروندن تنها یک دوره آموزشی تدوینگری، کف و حداقل درآمد تقریبی یک ماهتون برابره با یک حقوق یک کارمند دولت. و بسته به میزان حرفه ای شدن و خلاقیتتون، مقدار مزایایی که دریافت میکنید بالاتر میره. از طرفی هم هرچقدر نمونه کار ارائه بدید و پروژه بیشتری بگیرید، باز هم میزان درآمدتون از تدوینگری بیشتر میشه.

دلیل دیگه ای که میتونه ما رو به انتخاب تدوینگری بعنوان شغل، نزدیک تر کنه اینه که این کار، بازار خوبی داره. شاید فکر کنید که توی سالهای اخیر، تعداد افراد تدوینگر خیلی زیاد شده و ممکنه بازار از این افراد اشباع شده باشه اما باید بدونید که به همون اندازه هم درخواست بالاتر رفته و تقاضا برای تدوین فیلم و ویدیو هم به همون نسبت، رشد کرده و پروژه فراوون!

شغل تدوین ویدئو از شغل هایی که با اون میتونید آقا و رئیس خودتون باشید | وبلاگ آموزشگاه ریکولی

آیا یادگیری تدوین و کار کردن با پریمیر سخته؟

شاید فکر کنید که یادگیری تدوین کار سختی باشه اما باید این مژده رو به شما بدیم که سخت در اشتباهید! صرفا یادگیری این حرفه و دوره های آموزشی پریمیر خیلی کار راحتیه اما چیزی که مهمه اینه که باید دائما اطلاعاتتون رو با آپدیت های پریمیر به روز کنید و خلاقانه کار کنید!

چیزی که شما رو از رده تدوینگر ها خارج میکنه اینه که رو به تکرار برید و خلاقیتی تو کارتون نداشته باشید اما عکس این ماجرا هم صادقه و اونم اینکه با یک ترفند خلاقانه تو هر یک پروژه میتونید شدیدا خفن واقع بشید و مورد استقبال قرار بگیرید. پس یادگیری این حرفه با گذروندن یک یا چند دوره آموزشی، اصلا کار سختی نیست. پس، از آموختنش هراس نداشته باشید.

تدوینگری، یک شغل دوم و در عین حال پر درآمد!

با اینکه شغل تدوین و حقوقی که داره میتونه به تنهایی منبع درآمد خوبی باشه، اما شما اگه مشغول به کار های دیگه ای هستید مجبور نسیتید که برای اشتغال به تدوینگری، حرفه خودتون رو رها کنید. شما خیلی راحت میتونید کار تدوین رو به عنوان شغل دوم در پیش بگیرید و کسب درآمد بکنید.

شغل شما میتونه حتی بی ربط ترین کار به تدوین باشه اما درآمدتون رو تامین کنه. شما حتی میتونید در کنار این کار، حرفه هایی رو در پیش بگیرید که ارتباط زیادی با تدوینگری دارن. مثل هنر عکاسی و فیلمبرداری، تدریس و ضبط ویدیوهای آموزشی، طراحی لوگو، طراح گرافیک و… که تقریبا تکمیل کننده تدوین ویدیو هستن و میتونه میزان مهارت شما رو تو تدوین ارتقا هم بده و به این شکل، پکیج و رزومه شما پر بار تر میشه.

ما توی مطالب بالا سعی کردیم جوانب و دلایل مهم تر یادگیری تدوین رو بررسی کنیم و این نوید رو به شما بدیم که میتونید با متخصص شدن تو حوزه تدوین، فعالیت و درآمد باور نکردنی داشته باشید. اگه شما هم فعال این حوزه هستین و مزایای دیگه ای رو تو این حرفه دیدین و تجربه کردین، توی قسمت نظرات با ما و کسانی که این مطالب رو دنبال میکنن، به اشتراک بذارید.

همچنین میتونید با لمس دکمه زیر به بخش دوره های آموزشی پریمیر از آموزشگاه ریکولی منتقل بشید تا از این آموزش ها استفاده کنید و تخصص تدوین ویدئو رو به بهترین شکل ممکن یاد بگیرید. هر سوال یا نظری هم در مورد این مطلب یا آموزش پریمیر داشتید در کامنت ها در خدمتتونیم و در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان هستیم.

ممنون از همراهی و توجه تک تکتون.

جستجو کردن

محصولات پرطرفدار