۱۰ روشی که باعث افزایش بازدهی عکاسهای فریلنسر میشه
- آموزش رایگان, عکاسی و ادیت
- [reading_time]
سلام بچهها، امیدواریم حال تک تکتون عالی باشه و تا امروز لحظههای خوشی رو سپری کرده باشین؛ ما برگشتیم با یه مقاله دیگه از ریکومگ. تو این سری از مقالمون تصمیم گرفتیم ۱۰تا روش به شما عکاسهای فریلنسر معرفی کنیم که به کمک اونها میتونین بازدهی کارتون رو بالا ببرین.
قطعا خیلی از شما میدونین که عکاس فریلنسر نسبت به بقیه همکاراش همیشه مشغلههای بیشتری داره چون همه کارهاش رو باید خودش به تنهایی یا به صورت تیمی انجام بده و چون وابسته به شرکت یا مجموعه خصوصی نیست. در واقع یه عکاس فریلنسر هم باید دنبال مشتری پیدا کردن باشه، هم عکاسی کنه، هم فیلمبرداری کنه و مهمتر از همه اینها باید ادیت عکس، فیلم و فاکتور زدن برای مشتریها رو هم خودش انجام بده.
تمامی این کارها شاید در ظاهر ساده و کوچیک بنظر برسن؛ اما مدیریت و انجام همه اینها به صورت همزمان باعث کاهش بازدهی و بهرهوری عکاسها میشه. ما در ادامه این مقاله تصمیم داریم تا نکاتی رو به شما توضیح بدیم که به کمک اونها میتونین به عنوان یه عکاس فریلنسر بازدهی خودتون رو بالا ببرین و ساعتهای پربارتری داشته باشین؛ پس باهامون همراه باشین.
مقاله پیشنهادی ریکولی: مزیت های عکاسی خیابونی
۱-کارهای وقتگیر رو به صورت خودکار و اتوماسیون انجام بدین.
برای تبدیل شدن به یه عکاس فریلنسر که تایم آزاد بیشتری داره، اول باید تموم کارهای وقتگیرتون رو به صورت خودکار و اتوماسیون انجام بدین. برای مثال میتونین ارسال ایمیل رو از طریق پنلهای خودکار انجام بدین؛ چون ارسال ایمیل به صورت دستی برای مشتریها کار خیلی زمانبری هست.
برنامههای آنلاینی که به صورت رایگان ارسال ایمیل رو مدیریت میکنن، شامل Moosend، Dyspatch، BEEFree و Mosaico هست. یا مثلا رزرو جلساتتون رو با تقویمهای آنلاین انجام بدین، چون یادداشت کردن زمان جلسات توی تقویم یا دفترچه یادداشت باعث میشه تا زمان زیادی از شما گرفته بشه. در واقع برای اتوماسیون کردن خیلی از کارها، ابزارهای مختلفی وجود داره که هر کدوم ویژگیهای زیادی دارن، پس پیشنهاد میکنیم مستقیم سراغ بهترین اونها برین.
۲-الگوهای متنی برای ایمیلهاتون آماده کنین.
قطعا خیلی از شما عکاسهای فریلنس پیامهای تکراری زیادی به مشتریاتون ارسال میکنین که نوشتن مجدد هر کدوم کار خیلی وقتگیری هست. شما میتونین با آماده کردن الگوهای متنی از پیش نوشته شده توی زمانتون صرفه جویی کنین.
در واقع شما با آماده کردن الگوهای متنی فقط کافیه برای ارسال ایمیل اطلاعات مشتری رو درج کنین و در نهایت ایمیل مورد نظرتون رو ارسال کنین. الگوی متنی از قبل آماده شده کمک میکنه تا دیگه زمانتون رو برای نوشتن مجدد متن ایمیل هدر ندین و اشتباه تایپی توی متن ایمیل شما وجود نداشته باشه.
۳-یه فضای کاری اختصاصی برای خودتون درست کنین.
اکثر عکاسهای فریلنسر توی خونه کار میکنن و فضای خونه باعث میشه تا اونها خیلی از مواقع روی تخت خواب ولو باشن و خیلی از کارهاشون رو اونجا انجام بدن. اما باید بهتون بگیم که فضای کار باید کمی رسمی باشه؛ پس حتی اگه شما تو خونه مشغول به کار هستین باید یه فضای اختصاصی برای خودتون درست کنین.
برای مثال میتونین یه اتاق اضافی از خونتون رو برای کارتون اختصاص بدین یا یه میز توی اتاق نشیمن یا اتاق خواب قرار بدین و برای کار کردن پشت اون میز بشینین. پیشنهاد میکنیم تجهیزات عکاسیتون رو هم کنار خودتون قرار بدین و از قرار دادن هر وسیله غیرضروری تو محیط کاریتون، به شدت دوری کنین.
۴-برای ویرایش عکس و فیلم از سیستمهای مناسب استفاده کنین.
توی شغل عکاسی یکی از سختترین و وقتگیرترین کارها ویرایش عکس هست. پس اگه بتونین زمان کمتری رو صرف ویرایش عکس کنین میتونین بقیه زمانتون رو به عکاسی و جذب مشتری اختصاص بدین. بهترین کار برای ویرایش سریع عکسها استفاده از سیستمها مناسب و سریع هست؛ چون از هدر رفتن زمان شما جلوگیری میکنن.
۵-کارهاتون رو برنامهریزی کنین.
هر عکاس فریلنسری باید یه تقویم برای خودش داشته باشه تا کارهاش رو توی اون یادداشت کنه و زمان انجامشون رو برنامهریزی کنه. اگه شما از اون دسته افرادی هستین که برای برنامهریزی کارهاتون از ابزارهای آنلاین استفاده میکنین پیشنهاد میکنیم برای تنظیم برنامههاتون سراغ نرمافزار Calendly برین.
۶-در زمانهای منظمی توی شبکههای اجتماعی فعالیت کنین.
شما به عنوان یه عکاس فریلنسر حتما باید توی شبکههای اجتماعی فعالیت منظم و مستمر داشته باشین. پس تولید محتوای مناسب و انتشار اون در بهترین زمان روز به دیده شده شما در شبکههای اجتماعی کمک میکنه. اما فراموش نکنین که فعالیت زیاد توی رسانه اجتماعی ممکنه باعث از بین رفتن تمرکز شما و کاهش بهرهوریتون بشه؛ پس حتما توی زمانهای منظمی به سراغ شبکههای اجتماعی برین.
در واقع شما با از قبل برنامهریزی کردن و تعیین زمان انتشار پستهاتون میتونین از غرق شدن تو دنیای مجازی دوری کنین. برای انتشار به موقع پستهاتون پیشنهاد میکنیم از ابزارهای زمانبندی رسانههای اجتماعی استفاده کنین.
۷-همیشه یه دفترچه یادداشت همراهتون باشه.
عکاسی از اون حوزههاست که ممکنه تو هر لحظه یه ایده خلاق به ذهن شما برسه، پس به عنوان یه عکاس فریلنسر فراموش نکنین که با همراه داشتن یه دفترچه یادداشت میتونین خیلی از ایدههای خلاقانتون رو حفظ کنین. چون تو هر لحظه ممکنه به ذهن شما یه ایده خلاق برای عکاسی، فعالیت تو شبکههای اجتماعی یا بهبود کسب و کارتون برسه، پس با داشتن یه دفترچه یادداشت نذارین این ایدههای خلاق از ذهنتون بپره.
بعضی از عکاسها اعتقاد دارن برای ثبت همه چیز باید از ذهنشون استفاده کنن، اما باید بهتون بگیم که هر چقدرم حافظه شما قوی باشه نمیتونین کلی ایده جدید و خلاق رو توی ذهنتون ثبت کنین. به همراه داشتن یه دفترچه یادداشت به شما کمک میکنه تا هر ایده جدیدی که به ذهنتون رسید رو توی اون یادداشت کنین و بعدا یه نگاهی بهش بندازین. اگه اهل کاغذ و قلم نیستین، نرمافزارهای زیادی برای موبایل یا دسکتاپ وجود داره پس از اونها استفاده کنین.
۸-یه وبسایت از نمونه کارهاتون بسازین.
عکاسی یه هنر هست و فرقی نمیکنه شما فریلنس کار میکنین یا مدل دیگه، مهم اینه که توی هر عکس شما کلی ارزش پنهان شده. پس برای حفظ کردن ارزش این هنر پیشنهاد میکنیم عکسهاتون رو از طریق واتساپ یا ایمیل برای کسی نفرستین و یه وبسایت نمونه کار برای خودتون درست کنین.
شما میتونین بهترین نمونههای عکس خودتون رو توی این وبسایت نمایش بدین تا هر شخصی برای دیدن نمونه کارهای شما به وبسایتتون مراجعه کنه. برای سفارش ساخت وبسایت حتما ویژگیهای زیر رو رعایت کنین.
- یه رابط کاربری یا UI مناسب داشته باشه.
- اطلاعات تماس شما کامل و به درستی وارد بشه.
- نمونه کارهای شما تو اندازه مناسبی نمایش داده بشه.
- وبسایت شما یه طراحی شیک، مدرن و مینیمال داشته باشه.
- توی وبسایت شما آیدی تمام رسانههای اجتماعیتون وجود داشته باشه.
۹-به ایمیلها و تماس تلفنیهاتون خیلی سریع جواب بدین.
مشتریها یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین آدمها برای عکاسهای فریلنسر به حساب میان، پس جواب ندادن به موقع تماس تلفنی و ایمیل باعث میشه تا مشتری شما از دستتون بره. شخصی که برای خدمات عکاسی با شما تماس میگیره تمایل داره تا توی یه زمان خاص از هنر شما استفاده کنه.
پس با دیر جواب دادن به ایمیل و تماس تلفنی این فرصت رو از خودتون دریغ نکنین. دیر جواب دادن شما به تماس تلفنی و ایمیل باعث میشه تا مشتری شما سراغ یه عکاس دیگه بره، پس نسبت به این موضوع خیلی سریع عمل کنین.
۱۰-برای کاهش صدمه به چشمهاتون کمتر توی اینترنت چرخ بزنین.
شما به عنوان یه عکاس فریلنسر قطعا زمان زیادی از روز رو به صفحه نمایش کامپیوتر خیره شدین و در حال ویرایش عکس و فیلم هستین. پس با به حداقل رسوندن زمان وبگردی، فشاری که روی چشم و مغزتون هست رو کاهش بدین. پیشنهاد میکنیم مدت زمانی که هر روز توی اینترنت و رسانههای اجتماعی هستین رو محدود کنین، درسته که خوندن مقالات و پستهای آموزشی ممکنه خیلی مفید باشه؛ اما به بینایی شما آسیب میزنه.
حرف آخر ریکمگ به عکاسهای فریلنسر
خب تا اینجای کار ۱۰تا روش بهتون معرفی کردیم که باعث افزایش بازدهی شما عکاسهای فریلنسر میشه. پس پیشنهاد میکنیم به عنوان یه عکاس فریلنسر با دور نگه داشتن عواملی که موجب حواس پرتی شما میشه، بهرهوری و بازدهی خودتون رو افزایش بدین. فراموش نکنین که استفاده از ابزارهای آنلاین تو مدیریت خیلی از کارها به شما کمک میکنه. مرسی که مثل همیشه با ریکمگ همراه بودین؛ منتظر نظرات و سوالاتتون تو بخش کامنت هستیم.