۸ تا از بهترین وبسایتها برای دانلود رایگان پلاگینها و ابزارهای VST
- آموزش رایگان, معرفی و بررسی نرم افزار
- [reading_time]
سلام بچهها امیدوارم حال تکتکتون عالی باشه و لحظات مفیدی رو تا امروز سپری کرده باشین؛ ما برگشتیم با یه مقاله دیگه از ریکومگ. خب تو این مقاله قصد داریم ۸ تا وبسایت بهتون معرفی کنیم که برای دانلود رایگان پلاگینها و ابزارهای VST میتونین ازشون استفاده کنین.
قبل از اینکه بریم سر اصل مطلب میخوایم یه یادآوری درباره VST بکنیم. VST مخفف کلمه Virtual Studio Technology و به معنای تکنولوژی استودیویی مجازی هست که به نرمافزارهای رابط دنیای دیجیتال و مجازی گفته میشه.
در واقع VST یه رابط برای ویرایش و کار روی صدا و موسیقی هست که با استفاده از این پلاگینها صدا تقویت میشه. جالبه بدونین پلاگینهای رایگان VST باعث صرفهجویی در هزینه تولید موسیقی میشن؛ پس برای استفاده از پلاگینها و ابزارهای VST باید سراغ وبسایتهایی برین که اونها رو رایگان در اختیارتون قرار میدن.
البته نباید فراموش کرد که همه ابزارها و پلاگینهای VST رایگان نیستند و مدل پولی هم دارن؛ اما در این مقاله ما قصد داریم ۸ تا وبسایت معتبر بهتون معرفی کنیم که افزونهها و ابزارهای VST رو به صورت کاملا رایگان در اختیارتون قرار میدن؛ پس پیشنهاد میکنیم تا آخر این مقاله ما رو تنها نذارین.
۱-وبسایت Plugins4Free
وبسایت Plugins4Free تعداد زیادی افکت و افزونه در اختیارتون قرار میده که هر کدوم رو براساس سلیقتون میتونین به صورت رایگان دانلود کنین. در این سایت افکتها پنج دسته اصلی دارن که شامل زمان، سیگنال، فرکانس، کاراکتر و متفرقه هست که برای پیدا کردن افکت مورد نظرتون میتونین به هر کدوم از این مجموعهها رجوع کنین.
سایت Plugins4Free یسری توضیح دقیق و کامل درباره افزونهها و نحوه پشتیبانی اونها در اختیارتون قرار میده. همچنین این سایت به شما امکان میده تا پلاگینها رو براساس رتبهبندی، جدید یا قدیمی بودن و سیستم عامل مرتب کنین.
اگه برای استفاده از یه پلاگین شک دارین؛ پیشنهاد میکنیم به بخش رتبهبندی و نظرات کاربران اون برین چون اطلاعات مفیدی دست گیرتون میشه. وبسایت Plugins4Free همینطور که از اسمش هم پیداست. تمام پلاگینهای VST رو به صورت رایگان در اختیارتون قرار میده و پلاگینهای این سایت از سیستم عاملهای مختلف یعنی ویندوز ۳۲ بیتی به پایین، ویندوز ۶۴ بیتی، مک و لینوکس پشتیبانی میکنه.
مقاله پیشنهادی: پلاگین پریمیر چیست؟
۲-وبسایت Splice
وبسایت Splice به نوازندههای موسیقی کمک میکنه تا برای تولید موسیقی به ابزارها و محتواهای مورد نظرشون دسترسی پیدا کنن. در واقع این سایت یه پلتفرم محبوب در صنعت موسیقی هست که یسری پلاگین رایگان مثل ساز و افکت در اختیارتون قرار میده و امکان اشتراک افکتها و افزونهها در فضای ابری براتون فراهم هست.
وبسایت Splice انواع پلاگینهای اصلی موسیقی مثل باس، درام ماشین، پیانو، سینت، سمپلر و سنج و افکتهای مختلف افزونه مثل آمپر، اکولایزر، ریورب و گامها رو در اختیار کاربرها قرار میدهد. جالبه بدونین این سایت یه ویژگی منحصر به فرد داره، اونم اینه که یه لیست از موسیقیهایی که از افزونههای داخل سایت استفاده کردن براتون منتشر میکنه؛ این ویژگی به نوازندهها کمک میکنه تا درباره استفاده از یه افزونه خاص ایده بگیرن. وبسایت Splice علاوه بر افزونههای رایگان، یسری افزونه پولی هم در اختیارتون میذاره و با این کار انتخابهای متنوعی سر راهتون قرار میده.
۳-وبسایت PluginBoutique
وبسایت PluginBoutique یه کتابخونه بزرگ از افکتها و پلاگینهای VST هست که به عنوان یکی از وبسایتهای پرطرفدار بین تدوینگرای موسیقی شناخته میشه. در واقع این پلتفرم به تولیدکنندههای موسیقی کمک میکنه تا محصولات خودشون رو به نمایش بگذارن و پلاگینهای مختلفی برای افکتها، سازها و ابزارهای استودیو ارائه میده.
در وبسایت PluginBoutique شما میتونین نوع افکت، افزونه یا ابزار مورد نظرتون رو انتخاب کنین و لیست کامل افزونهها و جزئیاتشون رو بررسی کنین. توی این سایت علاوه بر افزونه و ابزارهای موسیقی، جلوههای مختلفی مثل شبیهسازهای آمپر و بیتشکنها براتون بارگذاری شده که هر کدوم رو به راحتی میتونین دانلود کنین.
وبسایت PluginBoutique علاوه بر افزونه رایگان، افزونه پولی هم در اختیارتون میذاره که با این کار به شما کمک میکنه تا دست خالی از این سایت بیرون نرین.
۴-وبسایت BedroomProducersBlog
بلاگ BedroomProducersBlog دسترسی به پلاگینهای رایگان موجود در بازار رو براتون آسون میکنه؛ در واقع این سایت پلاگینهای مختلفی برای جلوهها و ابزارهای موسیقی در اختیارتون قرار میده. پلاگینهای افکت این وبسایت شامل گروههای کر، کمپرسور، اکولایزر، فیلتر، فلنجر، آمپر گیتار و پلاگینهای ساز اون شامل درام، سمپلر، پیانو و ارکسترال هست.
علاوه بر اینها یسری افزونه مثل ترتیبدهنده گام موسیقی، آرپگیاتورها و تحلیلگرهای طیف موسیقی در اختیارتون قرار میده. بلاگ BedroomProducersBlog درباره هر افزونه توضیحات کاملی در اختیار کاربرا قرار میده که این کار انتخاب افزونه رو برای شما خیلی راحتتر میکنه.
۵-وبسایت Landr
وبسایت Landr یه فهرست از حدود ۲۵۰ تا افزونه رایگان VST در اختیار شما قرار میده. این وبسایت به دلیل داشتن افکتها و ابزارهای متنوع موسیقی، ممکنه کار انتخاب رو برای شما سخت کنه؛ پس پیشنهاد میکنیم همون ابتدای کار سراغ فهرست پلاگینها و افزونهها برین تا فرآیند انتخاب براتون آسونتر بشه. در وبسایت Lander بهترین پلاگینها و افزونههای موجود در سطح وب منتشر میشه و برای هر کدوم یسری توضیح بهتون میده تا تو انتخاب درست بهتون کمک کنه.
۶-وبسایت HipHopMakers
وبسایت HipHopMakers یه کتابخونه بزرگ از پلاگینهای VST در اختیارتون قرار میده که توی اون فهرستی از برترین افزونههای رایگان قرار داره. در واقع این وبسایت به شما کمک میکنه تا در زمانتون صرفه جویی کنین و با ارزیابی هر افزونه، مناسبترین رو انتخاب کنین.
وبسایت HipHopMakers بیشتر از ۴۰۰ تا افزونه برای دانلود داره که همشون از سطح وب جمعآوری شدن؛ پس غیرممکنه که افزونه دلخواهتون توی این لیست وجود نداشته باشه. هر افزونه یسری توضیحات داره که به شما کمک میکنه تا با کاربرد صحیح اونها آشنا بشین؛ علاوه بر این میتونین نظرات کاربرای دیگه رو هم بررسی کنین تا از انتخاب خودتون مطمئن بشین. در واقع هدف سایت HipHopMakers این هست که تمام افزونههای رایگان در سطح وب رو براتون لیست کنه.
۷-وبسایت AudioPluginsforFree
وبسایت AudioPluginsforFree جستجو بین افزونههای رایگان رو براتون راحت میکنه؛ در واقع این سایت چند تا فیلتر جستجو داره که به کمک اونها، افزونهها بر اساس محبوبیت یا تاریخ بهتون نمایش داده میشه. علاوه بر این شرح مختصری درباره هر افزونه در اختیار شما قرار میده که تو انتخاب صحیح افزونه بهتون کمک میکنه.
همچنین در وبسایت AudioPluginsforFree یه بخش جدا برای معرفی بهترین افزونهها هم وجود داره. تمامی افزونههای موجود در این سایت رایگان هستن و روی هر سیستم عاملی کار میکنن چون هر افزونه فایل لینوکس، ویندوز و مک داره.
۸-وبسایت FreeVSTPlugins
وبسایت FreeVSTPlugins افزونههای رایگان VST، ابزارها و افکتهای صوتی زیادی در اختیار شما قرار میده و با توجه به اسم این سایت، تمامی اینها رایگان هستن. در واقع ابزارها، افزونهها و افکتهای موجود در این سایت تنوع زیادی دارن که هر کدوم برای اهداف مختلفی استفاده میشن. سایت FreeVSTPlugins جوری برنامهریزی شده که نیازهای موسیقی تمام تدوینگرا رو به راحتی برطرف میکنه و با توضیحاتی که ارائه میده؛ انتخاب پلاگین رو برای همه افراد آسون میکنه.
حرف آخر ریکمگ
خب تا اینجای کار با ۸ تا وبسایت آشنا شدین که همشون VST رایگان در اختیارتون قرار میدن؛ پس پیشنهاد میکنیم شاهکارهای موزیکال بعدی خودتون رو به کمک این پلاگینها VST رایگان بسازین. در واقع هر کدوم از این پلاگینهای VST رایگان به عنوان یه ابزار عالی عمل میکنن و کار شما رو به حداقل میرسونن و باعث افزایش بهرهوری موسیقیهاتون میشن. فراموش نکنین که در سطح وب وبسایتهای زیادی وجود داره که افزونههای رایگان ارائه میدن.
اما فقط تعداد کمی از اونها معتبر هستن؛ پس با این لیستی که ما در اختیارتون قرار دادیم دیگه میدونین برای دانلود پلاگینهای VST رایگان باید سراغ چه سایتهایی برین. مرسی که مثل همیشه با ریکمگ همراه بودین؛ منتظر سوالات و نظراتتون تو بخش کامنت هستیم.